Fiver House Records - Karpov not Kasparov


KARPOV NOT KASPAROV

Valeriu Borcoş & Eduard Gabia

Eroi locali în Bucureştiul lor de baştină, dar şi turişti muzicali destul de activi, Karpov not Kasparov şi-au purtat în ultimii trei ani instrumentele prin întreaga Europă. Muzica lor foarte energică şi dansantă a răsunat în localuri alternative din Berlin, Milano, Basel, Florenţa, Hamburg, Viena, Torino, Bruxelles, Budapesta, Praga, Varşovia, Belgrad etc, dar nu este vorba doar de muzică. La concertele lor poţi vedea balerine, oameni din public care joacă şah, vechi filme mute ruseşti sau spectacole de teatru. Multe dintre apariţiile lor au fost găzduite de locuri destul de neconvenţionale: un cămin de bătrâni, o gară, toaleta unui restaurant, sau un magazin de pantofi.

LP-ul lor de debut, numit "Soundtrack for a Game of Chess" a fost nominalizat ca album al lunii de către revista Vice şi a fost transmis pe posturi de radio din New York.

Grupul abordează un sunet electro-clash foarte optimist, influenţat de muzica începutului anilor '80 şi cu anumite arome jazzy şi orientale.

SOUNDTRACK FOR A GAME OF CHESS: “(...) cei doi componenţi ai acestui proiect autohton oferă tuturor urechilor destupate o porţie de synth – pop burduşit cu stiluri mişto, made in Romania." (Zoltan Varga - Citeşte mai mult)CONTACTAŢI-NE:

+40 723 286 146
office@fiverhouse.com

Fiver House Records îşi are sediul in Bucureşti, România.

Politica de Confidențialitate