Fiver House Records - Moon Museum


MOON MUSEUM

Oigăn - chitară, voce
Ami Crişan- voce
Mihai Grama - voce

Invitaţi:
Andrei Robin Proca - chitară
Uţu Pascu - bas, contrabas
Tavi Scurtu - baterie
Csergö Dominic - vibrafon, tobă mică

Numele lor vine de la o minusculă plachetă de ceramică, ce conţine desenele a şase artişti celebri din anii '60, printre care Andy Warhol şi Claes Oldenburg, şi care a fost lăsată pe Lună de astronauţii din misiunea Apollo 12.

"Planul meu iniţial era să hoinăresc dintr-un oraş în altul, să scriu câte un cântec şi apoi să schimb oraşul. N-a fost să fie aşa. Deşi îl văd ca pe un album de hoinăreală, majoritatea cântecelor s-au născut în diferite apartamente din Bucureşti, altele la Sofia sau la Viena. Apoi, când am fost invitat să cânt câteva melodii de pe primul meu album, Sex With Onions, mi-am dat seama că nu-mi place să cânt singur. Am chemat nişte prieteni: Ana-Maria Crişan şi Mihai Grama au contribuit, cu vocile lor, la culorile albumului. În cazul lui Mihai Grama, chiar şi la culoarea reală, fiindcă el a conceput coperta albumului." (Oigăn)

From No To Nowhere, noul album al grupului Moon Museum, a fost compus şi înregistrat de-a lungul ultimilor doi ani şi este rezultatul unei colaborări între 48 de degete, 12 urechi şi 5 voci, avându-i ca invitaţi pe Mihai Iordache (sax), Andrei Fântână (clarinet) and Dominic Csergő (vibrafon).

La sfârşitul anului trecut, formaţia a lansat single-ul "Vârful cu Dor", prima melodie a formaţiei Moon Museum cu text în limba română, nominalizată de Radio Guerilla pentru locul doi în Topul Românesc şi care a beneficiat în 2017 de un videoclip. În iunie 2016, membrii Moon Museum au susţinut un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul constituind o "încălzire" pentru festivalul Music Travel Festival din acel an.
FROM NO TO NOWHERE: "(...) accesul la aşa de multe voci (Oigăn, Ami, Mihai şi Robin) nu este la îndemâna multor trupe, ceea ce face din From No to Nowhere o întâmplare rară, dar, să sperăm, repetabilă." (Bogdan Şerban @ Radio Guerrilla - Citeşte mai mult)
CONTACTAŢI-NE:

+40 723 286 146
office@fiverhouse.com

Fiver House Records îşi are sediul in Bucureşti, România.

Politica de Confidențialitate