Fiver House Records - Ruxandra Zamfir


RUXANDRA ZAMFIR

Ruxandra Zamfir - voce
Mihai Iordache - saxofon tenor, percuţie
Sorin Romanescu - chitară
Dan Mitrofan - chitară

"Wild at Heart" a fost înregistrat în timpul a două concerte la Clubul Green Hours Jazz Cafe din Bucureşti. Din acest motiv, nu s-a folosit nici una dintre corecturile şi editările care intervin, de obicei, în cazul albumelor de studio. Ceea ce auziţi este exact ceea ce s-a cântat, nimic mai mult şi nimic mai puţin.

Numele a fost ales pentru a exprima deschis tumultul interior al sentimentelor omeneşti, şi ni s-a părut că cel mai bun mod de a face asta este fie prin muzica scrisă în America de Nord, fie prin cea inspirată de muzica scrisă peste ocean. De aceea, albumul cuprinde cântece de George Gershwin şi Sonny Burke, alături de altele scrise de Hank Williams, Tom Waits, sau Paul McCartney.

Numele discului este inspirat şi de primul vers al poemului lui Tennessee Williams "A Prayer for the Wild at Heart kept in Cages" (O rugă pentru cei cu inima sălbatică, închişi în cuşti), publicată în 1949.

WILD AT HEART: "Vocea Ruxandrei Zamfir este echilibrată, lipsită de orice fel de exces, cu o emisie atent dozată, precisă şi cu o inspirată frazare, calităţi care îi permit să imprime un anumit tip de sensibilitate întregii muzici." (Theodor Constantiniu @ Tribuna - Citeşte mai mult)

CONTACTAŢI-NE:

+40 723 286 146
office@fiverhouse.com

Fiver House Records îşi are sediul in Bucureşti, România.

Politica de Confidențialitate