Fiver House Records - Space Needle


SPACE NEEDLE

Alex Purje - voce, chitară
Nicolae Aramă - chitară
Călina-Maria Curticăpean - bas
Ati de Chile - tobe

Space Needle este o formaţie de grunge din Bucureşti, România. Povestea trupei este aceea simplă şi clasică. Totul a pornit de la Alex Purje, o chitară acustică, o voce şi o multime de poveşti ce aşteptau să fie cântate. Trupa s-a născut, de fapt, atunci când au apărut Nicolae Aramă, Călina-Maria Curticăpean şi Ati de Chile, trei alţi oameni la fel de pasionaţi de muzică şi în special de grunge.

Principalul obiectiv al trupei Space Needle este acela de a anunţa pe toată lumea că scena grunge este încă activă pe plan mondial, continuând moştenirea lăsată de pionierii acestui gen, dar adăugându-şi propria tuşă personală la sunetul inconfundabil al anilor '90. Deşi toţi membrii trupei au fost mulţi ani activi pe scena muzicală, trupa în sine este încă la început.


SPACE NEEDLE: “O componentă de brit-rock de rit vechi (bătînd chiar înspre The Cult) este altoită peste sound-ul grunge cu care s-a antrenat pînă acum vocalul Alex Purje (...)" (Aron Biro @ Dilema Veche - Citeşte mai mult)CONTACTAŢI-NE:

+40 723 286 146
office@fiverhouse.com

Fiver House Records îşi are sediul in Bucureşti, România.

Politica de Confidențialitate